Despre noi


"Copiii sunt ca fluturii care zboară în văzduh. Unii se înalță mai sus ca alții, însă fiecare zboară cât de bine poate. De ce să-i compare între ei? Fiecare copil este diferit. Fiecare este special. Fiecare este frumos.”


Cabinet individual de psihologie Nedelcu Maria Cristina

Reunește o echipă tânără de psihologi, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul lucrului cu copiii diagnosticați cu Tulburare de Spectru Autist.
Membri echipei participă în permanență la conferințe și cursuri de specialitate, naționale și internaționale.

Cabinet psihologie

Ședințele se desfășoară într-un spațiu special amenajat, având o cameră de lucru și joacă, în care psihologii desfășoară ședințe de evaluare sau terapie într-un mediu prietenos copilului.
O echipă dedicată și cu experiență vă oferă ședințe de evaluare psihologică specifică tuturor copiilor cu Tulburare de Spectru Autist, folosind teste specifice, adaptate populației noastre, teste recunoscute la nivel internațional.Cabinetul individual de psihologie Nedelcu Maria Cristina oferă servicii psihologice variate, atât pentru copii (evaluare psihologică, logopedie, grupuri de socializare, ateliere de dezvoltare personală și consiliere educațională, terapie pentru copii diagnosticați cu cerințe educaționale speciale - CES cât și pentru adulți: psihoterapie de cuplu și de familie, consiliere psihologică și parentală).


"Fiecare copil merită un campion, un adult care nu o să renunțe niciodată la el, care înțelege puterea legăturilor și insistă ca el să fie cât de bun poate să fie.” - Rita Pierson

Cabinet psihologieContacteaza-ne!


Contact